Műszaki Pont Siófok logó

Siófok
Vásároljon személyesen üzletünkben!
Rendeljen tőlunk online!
Tovább a webáruházunk oldalára

Webáruházunkban megtekintheti teljes áruválasztékunkat vagy akár meg is rendelheti, amihez kétféle szállítási lehetőséget is biztosítunk: személyes átvétel, vagy ingyenes kiszállítás: 10.000 Ft feletti vásárlás esetén, 15km-es körzetben. Vagy ha a választott termék épp nincs készleten, értesítést kérhet a beérkezésről. (bővebb felvilágosítás az Általános szerződési feltételek ben)

Üzletünkről néhány szóban

Üzletünk 2018 óta várja a siófoki és környéki kedves vásárlóinkat. Termék palettánk kialakításánál igyekeztünk a helyi igényeknek megfelelő árukészletettel indítani, amit az óta is folyamatosan alakítunk és bővítünk. Originál, I.osztályú és szépséghibás, szállítási sérült nagyháztartási gépek egyaránt színesítik üzletünk kínálatát.

Beépíthető konyhai gépek, sütők, főzőlapok, mosogatógépek, páraelszívók Nagyháztartási gépek, Mosó és szárítógépek, hűtő és fagyasztószekrények Konyhai és háztartási kisgépek, mikróhullámú sütők, hűtő és fűtőkészülékek Szórakoztató elektronikai termékek, Televíziók, audió készülékek, telefonok Számítástechnikai készülékek, PC-k Laptopok, Tabletek, nyomtatók, perifériák Kellékanyagok, kiegészítők, tartozékok, alkatrészek, Izzók, elemek, kábelek

Beszerzési pályázatokban is partnerek tudunk lenni, legyen az céges, hivatali vagy magánjellegű.

15 km-es körzetben ingyenesen kiszállítjuk a nagygépeket, és ha igény van rá elhozzuk a meghibásodott régi készülékét. A mosógépeket pedig kívánság szerint, ingyenesen be is üzemeljük a helyszínen.

Mottónk: Műszaki Pont, vásárlásnál a kezdőpont.